2 users have this item in wishlist

Super Mario Logan – SML Collectors Jeffy Puppet

1.925,00kr

Slut i lager

PRESENTERAR … JEFFY PUPPET !!! Bli ägare till SML: s huvudperson! Ta med Jeffy i ditt eget hem och återskapa SML-världen med dina egna händer! Jeffy är handgjord med PP-bomull av hög kvalitet, plysch och mycket kärlek. Var försiktig: Jeffy är högljudd, sassy och lite långsam … men du är säker på att ha massor av kul med honom.

JEFFY PUPPET !!!

Viktig produktinformation: SML Collectors Jeffy Puppet är en handgjord kopia av dockan i SML: s videor, vilket betyder att den kommer att likna den ursprungliga dockan som visas på YouTube. Marionetten har en handinsats längst ner, så att du kan kontrollera marionettens kropp och mun. Varje marionett levereras med den gula Jeffy-t-skjortan, en blöja, jeans, hjälm, penna, sneakers & metall dockstång.

Mått: Handgjord för att vara 24 tum lång (samma storlek som den ursprungliga Jeffy Puppet). Handinsatsen är tillräckligt stor för att passa en vuxnas hand. Jeffy kommer med en förvaringspåse och avtagbar marionett stav för handrörelser.

Material: Ytterskikt i plyschtyg, 100% inner innerlager för handinsats, fylld med PP-bomull. PU-läderskor och non-woven blöja.

Ålder 15+

Varning: Ej lämplig för barn under 3 år på grund av små delar som kan orsaka kvävningsrisk.

Mer information

Dimensioner 60 cm
Material

Textil

Skickgradering

Ny

Storlek

Stor

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Super Mario Logan – SML Collectors Jeffy Puppet”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0