1 user has this item in wishlist

POP figure Star Wars Rise of Skywalker C-3PO Red Eyes Metallic

189,00kr

I lager

Artikelnr: 889698482226 Kategorier: , , , , Etiketter: , ,

Funko Pop! Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker - C-3PO med Red Eyes Metallic # 360

Det är filmen som kommer att göra slut på en av de största sagorna i filmhistorien. Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker kommer att se motståndet möta första ordningen en gång till, och slutet på den forntida konflikten mellan Jedi och Sith, som innehåller mer än 40 år av berättande. Så vilket bättre sätt att förbereda dig för en sådan monumental release än med Funkos nya The Rise Of Skywalker Pop! Vinylfigurer ?!

Alla dina favoriter (både tidigare och nuvarande), liksom några nykomlingar, har gjort det till den senaste vågen, vilket säkerställer att det finns mycket att välja form nu, oavsett vem du är på.

Här har vi allas favoritprotokoll droid, C-3PO, komplett med röda ögon. Vi såg i trailern att han kopplades om, de kan säkert inte ta tre gånger från oss ?! Oavsett är detta en unik pop! som alla äkta Star Wars-fans ska äga.

Visa din kärlek till galaxen långt, långt borta genom att lägga till Funko's Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker Pop! Vinylfigurer till din samling idag

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”POP figure Star Wars Rise of Skywalker C-3PO Red Eyes Metallic”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0