1 user has this item in wishlist

Puzzle Marvel Mania Educa 2×500 delar och lim

299,00kr

I lager

Artikelnr: 8412668179943 Kategorier: , , Etiketter: ,

Puzzle Marvel Mania är ett pussel för barn och samlare, av den spanska tillverkaren Educa , med ett filmmotiv av Avengers , tagit av Marvel- studion . Den pussel Paketet innehåller 2x500 bitar . Marvel Mania-pussel är lämpliga för barn från 11 års ålder , men de kommer också att underhållas av vuxna Avengers-fans. Motivet i dessa pussel är bilderna på Avengers mest populära hjältar, som kämpar mot ondskan och försöker rädda världen. Avengers-filmer är populära över hela världen, särskilt bland pojkar som älskar science fiction.

De pusselbitar är gjorda av kvalitets kartong , som är fast, varaktig och de församlade pussel kommer att skapa en homogen bild med information. Bildens storlek på monterade pussel är 48 * 34 cm. Partiklarnas dimensioner är utformade för att vara så lätta att hantera som möjligt. Barnens pussel kan också demonteras och återmonteras eller limmas med ett speciellt Fix-pussellim , inramat och hängt till exempel på väggen i ditt hem istället för en affisch. Att montera pussel är en extremt populär aktivitet för en individ eller till och med en familj, eftersom montering av pussel är populärt över hela världen.

Det utvecklar barnens fantasi, fantasi och manuella färdigheter, vilket stärker barns känsla för detaljer och ökar koncentrationen. Educa specialiserar sig främst på att göra pussel och didaktiska spel. Marvel Mania-pussel uppfyller EU: s strikta säkerhetsstandarder , så de är helt säkra för barn. Erbjudandet från företaget Educa många underbara puzzel för olika åldersgrupper , som verkligen inte bör missa i din samling. Med Educa-pussel behöver du inte längre oroa dig för att förlora bitar. Tillverkaren av Educa ger dig upp till 16 stycken via formuläretskickade de saknade bitarna i ett pussel som har mer än 16 bitar gratis. Så du behöver inte längre oroa dig för att dina pussel inte kommer att vara perfekta. Detta är en unik tjänst från den spanska tillverkaren Educa , som specialiserat sig på att göra pussel och didaktiska spel för barn och vuxna.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Puzzle Marvel Mania Educa 2×500 delar och lim”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0